Robben a crescut mare privind un brazilian

arjen robben _ mana ceafa _ bayern _ sursa shutterstock

Arjen Robben a recunoscut de ce fotbalist a fost fermecat in copilarie… “Intotdeauna am fost fan Romario”, a declarat olandezul, pentru “Planet Futbol”. Robben l-a vazut pe brazilian pe cand juca la PSV Eindhoven, echipa la care avea sa faca pasul si Arjen.

VEZI SI: 6 lucruri pe care nu le stii despre ochii tai cand te uiti la fotbal

Romario a fost sensibil la afirmatia olandezului. I-a trimis un tricou al nationalei Braziliei, cu semnatura sa, si un DVD cu un mesaj special, in limba olandeza. “Nu l-am vazut niciodata atat de fericit”, a declarat Luiz Gustavo, fost coleg cu Arjen la Bayern Munchen.

Cand vine vorba de golul favorit, lui Robben ii stralucesc ochii: “Golul care ne-a adus trofeul Champions League 2013! Este ca un vis devenit realitate pentru orice copil, care creste si joaca fotbal. Sa dai gol in ultimul minut, intr-o finala si acela sa fie golul decisiv… Acesta este cel mai tare sentiment pe care il poti realiza”, considera batavul.

Privind in trecut, Robben nu uita momentul finale Ligii Campionilor din 2012, de la Munchen: in prelungirile meciului cu Chelsea, la scorul de 1-1, a ratat un penalty. La final, olandezul a vazut cum trofeul a luat drumul Londrei! Dar, dupa un an, pe “Wembley”, lumea a privit cum Robben i-a adus lui Bayern marele trofeu!