Cu ochii tinta pe Bayern. Victoria nu poate ascunde lipsa de putere!

football-2697618_1280

*Un text semnat de Gabi Balint pentru VeziFotbal.ro

M-am uitat ciudat la meciul de la Atena. Sa vad Bayern Munchen jucand de la ora opt seara in Champions League… mare minunatie!

A fost o victorie indiscutabila. O dominare totala. Este bine ca Bayern a redescoperit obiceiul de a castiga!

Cu toate acestea, Munchenul sufera. Echipa s-a incalzit foarte greu. Au fost 60 de minute de atacuri ofensive in zone inofensive! Am vazut doar trei minute de eficienta, suficiente insa pentru a decide jocul.

Lucrurile sunt inca in ceata in Bavaria. Am vazut tensiune intre coechipieri. Au fost doua faze in care Lewandowski nu i-a pasat lui Robben… mainile in aer ale olandezului au spus totul. Aceste gesturi de repros arata ca ceva scartaie. Nu e normal sa se intample asa ceva cu doua vedete care joaca impreuna de multi ani.

Probabil, in momentul în care va incepe sa lege victorii, vom vedea acel Bayern stelar. Tot atunci vom putea avea in fata ochilor si acel „divertisment” din combinatiile echipei, asa cum era in vremea lui Heynckes si Guardiola!

Cu certitudine, Bayern se va califica. Obiectivul este clar: locul intai in grupa. Totul se va decide in returul de la Amsterdam.

Cred ca la Bayern a sunat clopotelul reconstructiei! Jucatorii au o experienta enorma, dar anii trec, a aparut uzura. Nu stiu daca croatul Kovac are personalitatea de a conduce aceste stele. Si nici sa faca o noua echipa! E nevoie de un antrenor capabil sa faca acest schimb. Dar cine ar fi managerul ideal pentru Bayern Munchen? Ramane sa privim viitorul apropiat…

Sursa foto: Pixabay.com